Geachte bezoeker van klip de klokken!

Wij willen even een paar mededelingen doen van "huishoudelijke" aard. 

Kaarten

Ten eerste horen wij wel eens dat niet iedereen zijn kaarten heeft ontvangen via de mail. Het schijnt geregeld voor te komen dat de kaarten in de ongewenste mail map terechtkomen. Het is wel de bedoeling dat u kaarten meeneemt naar het stuk, dus heeft u niets ontvangen wilt u hier dan even melding van maken via de mail? Graag met vermelding van de naam waarop het besteld is.

Weer

Wij hopen allemaal op stralend mooi weer, maar dit hebben we natuurlijk niet in de hand! Zoals het nu lijkt krijgen we wel wat regen op de voorstellingsdagen. De voorstellingen gaan bijna altijd door ongeacht het weer! Enige uitzonderingen daargelaten bv onweer en storm kunnen roet in het eten gooien. Ons streven is om dan te wachten en later toch van start te gaan. Mocht het onverhoopt toch niet door kunnen gaan dan wordt dat gemeld op onze website en facebookpagina. Mocht er regen vallen tijdens de voorstelling dan stellen wij het meeste prijs op regenjassen -ponchos, maar ook een paraplu mag tijdens de stukken dat er gelopen wordt. Paraplus mogen niet op de tribunes!

Tijden

We willen iedereen vragen om ruim op tijd (ca. Half uur) aanwezig te zijn, zodat we op tijd kunnen starten en geen vertraging oplopen in ons schema. Wij kunnen uit ons schema lopen door slecht weer, ook dit wordt weer gemeld via de eerder genoemde kanalen. Bent u slecht ter been wilt u dan rekening houden met iets extra speling, zodat wij u een mooi plekje naast of op onze tribune kunnen geven. Voor mensen die slecht ter been zijn, maar wel zelf lopen hebben wij de mogelijkheid om onderweg een rolstoel te nemen.

Per auto naar Donkerbroek

Komt u met de auto naar Donkerbroek, dan willen we u vragen om via de schapendrift Donkerbroek binnen te rijden (volg bordjes iepenloft). U wordt geleid naar een parkeerplaats aan het einde van onze route, om bij het begin te komen mag u ca 10 minuten lopen of gebruik maken van onze taxiservice.

Lopend of op de fiets

Komt u lopend of op de fiets dan mag u bij "het veldje" aan het begin van de nijhof komen. Tegenover Sil's Home aan de andere zijde van het water. U kunt uw fiets daar achterlaten en daar later terug keren lopend of met onze taxiservice.

Wij wensen u veel plezier bij klip de klokken!

 

Iepenloft Donkerbroek

Na de zeer geslaagde voorstellingen van 2009 en 2012 is het alweer 3 jaar geleden en is het opnieuw tijd voor een Iepenloftspul in Donkerbroek. Dit keer is er gekozen voor een hele nieuwe opzet. Met een nieuwe regisseur, (gedeeltelijk) nieuwe spelers en een hele nieuwe locatie beginnen we met een schoon doek.

Vriwilligers en figuranten

Bij een grote openluchtproductie zijn altijd een heleboel mensen nodig om alles in goede banen te leiden. Daarnaast willen we een stuk maken dat indrukwekkend is. We zijn hiervoor nog op zoek naar mensen die als figurant willen optreden Of die alleen vrijwilligerswerk willen doen, maar het mooiste is ook mensen die van beide een beetje willen doen.

IepenLoft Donkerbroek