Iepenloft op Facebook

Figuranten en vrijwilligersavond Iepenloft 2015

Nu het nieuwe iepenloftspul Klip de Klokken goed uit de startblokken is, moeten we nog op zoek naar figuranten en vrijwilligers. Bij een grote productie zoals dit openluchtspel zijn er altijd erg veel vrijwilligers nodig. Maar we hebben ook een flink aantal figuranten nodig. Vrijdag 8 mei is de datum dat we op zoek gaan naar het talent wat zich in Donkerbroek bevind!

Vrijwilligers

We hebben veel vrijwiligers nodig op veel verschillende vlakken. We zijn bijvoorbeeld op zoek naar mensen die tijdens de uitvoeringen kunnen assisteren met de horeca of begeleiding van het publiek. Maar we zijn ook op zoek naar mensen die voor ons kleding willen aanpassen of eventueel maken. We zijn ook nog op zoek naar mensen die willen helpen met het maken van de decors.

Figuranten

Ook zijn we op zoek naar figuranten. Sommige met een beetje tekst, maar ook mensen zonder teksten. We hebben nog veel figuranten nodig die de spelers kunnen ondersteunen in verschillende scenes. We hebben ook nog veel jonge spelers nodig.

Waar doen we dit?

We willen iedereen die zin heeft om wat te doen voor deze leuke productie uitnodigen om 8 mei om 8 uur naar het dorpshuis te komen. We kijken daar wie we kunnen gebruiken op welke plek. Tot 8 mei in het dorpshuis! Kun je niet komen maar wil je wel wat doen? Mail ons dan via ons contactformulier!Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">

Iepenloft Donkerbroek

Na de zeer geslaagde voorstellingen van 2009 en 2012 is het alweer 3 jaar geleden en is het opnieuw tijd voor een Iepenloftspul in Donkerbroek. Dit keer is er gekozen voor een hele nieuwe opzet. Met een nieuwe regisseur, (gedeeltelijk) nieuwe spelers en een hele nieuwe locatie beginnen we met een schoon doek.

Vriwilligers en figuranten

Bij een grote openluchtproductie zijn altijd een heleboel mensen nodig om alles in goede banen te leiden. Daarnaast willen we een stuk maken dat indrukwekkend is. We zijn hiervoor nog op zoek naar mensen die als figurant willen optreden Of die alleen vrijwilligerswerk willen doen, maar het mooiste is ook mensen die van beide een beetje willen doen.

IepenLoft Donkerbroek