Iepenloft op Facebook

Us datums en tiden.

Wolle jo kaartsjes bestelle foar Klip de Klokken! en wolle jo in bekende sjen spilje dan kinne jo utfine op dizze pagina wa op welk tiidstip spilet. 

 

Let op!

Voor zondag 18:30 en 21:30 zijn nog enkele kaarten beschikbaar, deze kunt u op dit moment telefonisch bestellen op telefoonnummer: 06-28641688 - Telefonisch bestelde kaarten kunnen bij de ingang betaald worden.

Iepenloft Donkerbroek

Na de zeer geslaagde voorstellingen van 2009 en 2012 is het alweer 3 jaar geleden en is het opnieuw tijd voor een Iepenloftspul in Donkerbroek. Dit keer is er gekozen voor een hele nieuwe opzet. Met een nieuwe regisseur, (gedeeltelijk) nieuwe spelers en een hele nieuwe locatie beginnen we met een schoon doek.

Vriwilligers en figuranten

Bij een grote openluchtproductie zijn altijd een heleboel mensen nodig om alles in goede banen te leiden. Daarnaast willen we een stuk maken dat indrukwekkend is. We zijn hiervoor nog op zoek naar mensen die als figurant willen optreden Of die alleen vrijwilligerswerk willen doen, maar het mooiste is ook mensen die van beide een beetje willen doen.

IepenLoft Donkerbroek